Winkelweb nieuws

Steps shopping day in Harelbeke - 5/4/2014

2 maart 2014 - Geschreven door Het Winkelweb

Steps shopping day in Harelbeke - 5/4/2014

Op zaterdag 5 april staat Harelbeke in het teken van shopping!
Ga langs bij de deelnemende handelaars en sla je koopjes in!

Steps Shopping Day is ondertussen uitgegroeid tot een welbekende shoppingdag in het ganse land! Vind je steps in het dichtstbijzijnde verdeelpunt, en ontdek welke handelaars in onze stad allemaal staan te springen om jullie de zotste promoties aan te bieden!

De Steps Shopping Day strijkt zaterdag 5 april neer in het centrum van Harelbeke. Lezers van het gratis magazine Steps kunnen tijdens dit lokaal shopping event mooie kortingen versieren en genieten van animatie. De hostessen van Steps zijn aanwezig in het centeum met een drankje en geschenkje voor de bezoekers. De deelnemende zaken zijn te herkennen aan de rode lopers, de banners, de ruiters op de stoep en de hippe Steps Beach flags.

Wie iets aankoopt bij één van de deelnemende handelszaken en het wedstrijdformulier invult maakt kans op een mooie prijs. Per aankoop krijgt elke bezoeker een bonnetje voor gratis koffie en taart op de stand van Steps op het Marktplein –voor het voormalig Chinees restaurant- en dit tussen 14u en 17u.

Zin om nieuwe trends, hippe spulletjes of originele cadeautjes te shoppen? Misschien zelfs voor de communie of de feestdagen in het verschiet? Rep je dan vlug naar Harelbeke naar de Steps Shopping Days op 5 april.

Reageer